Турска баня

Облицоване на Турска баня Варна

Турска баня е помещение за релакс, отпускане на тялото, освобождаване от токсини и лечение.

Съществува от древни времена и до днес е претърпяла някои промени, но основните характеристики са запазени-много висока влажност и температура около 50°С. Формата и големината зависят от клиента, но най-често се използва кръгла форма на помещението с преобладаващи овални форми. Най-често цялата площ на съвременната Турска баня е покрита със стъклокерамика или мрамор. Добре е да влиза пряка слънчева светлина. Температурата и влажността се осигуряват от парогенератор, който нагрява водата до пара и под налягане я впръсква в Турската баня. За по-дългото нормално функциониране на парогенератора е необходимо да има инсталирана омекотителна система. Може да се вгради подово отопление за затопляне на керамичните пейки. Под действието на водната пара голяма част от токсините, намиращи се в тялото, се отделят с потта. Ефектът на Турската баня се усилва , ако се използват подходящи аромати..

Aко решите, че искате да имате Турска баня във вашият дом, хотел или спа център обърнете се към нас, за да я изградим. Ще създадем уникален дизайн, съобразен с вашите изисквания и предпочитания. Изграждане и ремонт на Турски бани
Изграждането на Турска баня започва с полагане на топлоизолация по стените и монтиране на таван от стиропор под формата на дъга, полусвод или свод. Оформят се стените и ъглите до правилни геометрични форми, като се шпакловат. Монтират се пейките, лежанките или масажните легла. Шпаклова се всичко с хидроизолация. Монтира се необходимото оборудване – парогенератор, ароматерапия, омекотителна система, табло за управление, врата, осветление, вентилатор. Накрая се полага облицовката – стъклокерамика, керамика, мрамор и др.
РЕМОНТ
Можете да разчитате на нас, ако имате нужда от ремонт на вашата Турска баня. Обърнете се към нас за професионална помощ, ако забележите нередност при работата на вашата Турска баня. Можем да ремонтираме както оборудването, така и всеки един елемент от облицовката на помещението.

Няма добавени продукти в тази категория.