Облицоване на басейни

Облицоване на басейни

Облицоване на басейни Варна

ИЗГРАЖДАНЕ НА БАСЕЙНИ

Изграждане на басейни и облицовки на басейни, лепене на плочки за басейн, облицовка на басейни София, Пловдив, Варна, Бургас

Изграждане на басейни – проектиране, строителство, оборудване, облицовка, поддръжка. Запознайте се подробно с етапите за изграждане на басейни или ни се обадете, за да ви помогнем в избора.
Басейнът е сложно хидротехническо съоръжение и неговото изграждането изисква професионализъм и голяма прецизност. Създаването на монолитен басейн е сериозна инвестиция, която изисква време, но ценителите знаят, че си заслужава.
С избора на монолитен басейн вие ще имате неограничени възможности в избора на форми и големини, облицовки и екстри.

Изграждане на басейни

Изграждането на монолитен басейн, включва няколко последователни фази.  Преди началото на строителството на басейна се изготвя  дизайн и проект на басейна. Прави се проучване на терена и след издаване на нужните разрешителени за строеж се преминава към изграждането на басейна.  Сторителството започва с изкопаване на леглото от багер, подравнява се изкопа. Поставят се периметрални стени, монтира се арматурната структура, инсталират се тръбите и частите за вграждане и се бетонира с водоплътен бетон с висока здравина, подложен под голямо напрежение, за да подсигури „легло“ на басейна с високо качество.  Полага се бордова облицовка от естествен камък, плочки или бетонови плочи.  Басейна се завършва вътрешно – измазване, полагане на хидроизолация и лепене на плочки, стъклокерамика, фолио или нанасяне на специална епоксидна боя. Монтира се филтърната инсталация. Басейнът вече е готов. Следва неговото пълнене и пускане в експлоатация. Новите собственици могат да се насладят на своя басейн.
Един такъв басейн може да бъде изграден по ваш вкус и дизайн, съобразен с всички ваши изисквания. Няма ограничения във формата и размерите, във вида на системата за филтрация и в избора на облицовка. Вашият басейн мечта може да стане реалност. Единствен недостатък на монолитните басейни е по-дългия период за изграждане им.
За цялостното изграждане на басейни ние разполагаме с квалифицирани специалисти.
При изграждане на частен басейн, вместо монолитен може да бъде монтиран модулен басейн. Този вид басейни се изграждат от метална конструкция, а вътрешната обвивка е от UV-защитено и студоустойчиво PVC фолио. Те могат да бъдат вкопани или да се монтират надземно. За да бъде вкопан такъв басейн е необходимо да се направи изкоп и бетонна плоча, за да има басейна здрава основа. Ако той е овален е добре да изграждане на басейни 2бъдат изградени от бетон или тухли и двете дълги успоредни стени на басейна, с цел по-голяма здравина и устойчивост при слягането на земните пластове. Модулните басейни се монтират много по-бързо от монолитните и инвестицията е по-малка. За разполагане на оборудването е нужно техническо помещение, което в повечето случаи също се изгражда от бетон. Друг недостатък на модулните басейни е, че може да се получат гънки по фолиото, от което може да пострада визията на басейна.
Всяко желание е постижимо и всяка идея може да се осъществи, но все пак вземете решението заедно със специалист – опитът може приятно да ви изненада. Доверете се ни се за изграждането на вашият басейн мечта.
Ако вече имате басейн, но той има нужда от ремонт, ние отново сме на ваше разположение. Фирма Аквамарин груп ЕООД извърша всякакъв вид ремонт на басейни. Може да ремонтираме старата ви облицовка или да направим нова, може да отстраним технически проблеми или да добавим новости във вашият басейн. Ако вашият басейн има нужда от ремонт ние от Аквамарин груп ЕООД сме на ваше разположение. Обадете ни се, за да направим оглед и да изготвим ценово предложение за ремонт на вашият басейн.

Няма добавени продукти в тази категория.